15. 06. 2021.
Banjalučanin jedva čeka debi u dresu BiH

Banjalučanin jedva čeka debi u dresu BiH

Banjalučanin jedva čeka debi u dresu BiH

Bivši fudbaler Borca, koji je nastupao za mladu Reprezentaciju Bosne i Hercegovine srećan je zbog poziva, koji je dobio od selektora Mehmeda Baždarevića.

“Srećan sam i ponosan zbog poziva. To je najveće priznanje za moj dosadašnji rad. Prošao sam sve omladinske bh selekcije, a posebno mi je drago što sam sada i u „A“ reprezentaciji“, rekao je Grahovac za oficijelni portal NFSBIH:

Srđan smatra da ekipa može do bodova protiv Velsa.

” Ne volim da prognoziram rezultat. Najbitnije je da budemo kompaktni, da dobro stojimo na terenu i borimo se jedan za drugog. Kvalitet imamo i rezultat ne bi trebalo da izostane“, kaže Grahovac, koji nakon poziva očekuje i debi u “A” timu.

“To je na selektoru da odluči, a ako dobijem šansu maksimalno ću se potruditi da doprinesem pozitivnom rezultatu“, rekao je Grahovac, koji je standardan u bečkom Rapidu.

” U Rapidu sam se ustalio u prvoj postavi. Igram u svim utakmicama, a to je dva puta sedmično jer pored prvenstva, nastupamo i u Evropa ligi i Kup-u. Zadovoljan sam svojim igrama, a i u klubu u stručnom štabu takođe nemaju zamjerki”, završio je Grahovac.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender