02. 12. 2020.
Treba imati želudac pa gledati Albanija-Srbija (DRON vs ORAO)

Treba imati želudac pa gledati Albanija-Srbija (DRON vs ORAO)

Srbija nije šaka pirinča da je pozoba svaka vrana koju donese vjetar

Napadali su je i veći, zobali, kidali, parčali, otimali i smanjili na nikad manju. Ipak nije baš ni šaka pirinča da je svaka vrana pozobe, nego orao koji zna da poleti, raširi krila i ponosno preleti planine Albanije.

Čelične ptice nikada neće biti jače od prirode niti se mogu porediti u gracioznosti, stavu, ljepoti a da ne spominjemo dušu.

Večeras je pobjedilo srce, ljubav, hladna glava, prkos i ponos. Nikada mržnja ne može da bude jača od ljubavi, a fudbal je prije svega ljubav!

Mogu pare i politika da budu jako bitni igrači i većinom jesu, ali ako protiv sebe imaju nekoga ko je prošao sve moguće nedaće i nepravde, nekoga kome su čelične ptice jednom slomile krila, onda ni sve sile ne mogu pomoći.

Ipak nje ova pobjeda bitna sportski u vidu rezultata, ali bitna je kao pokazatelj da se fudbal igra na travnatoj podlozi a ne na šahovskoj ploči politike.

Nismo zaboravili da nemaju igrači Srbije pojma u fudbalu, i da su i dalje manekeni, šarlatani, ali večeras su orlovi koji visoko lete. Neka im to nekad bude bitno i da batale splavove, i krila nastala od alkohola i energetskih napitaka. Krila treba da im daju pobjede, a ove protiv Albanije da budu rutinske, baš kao i večeras!

(Novak Čičković/mojkontakt.com)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender