27. 11. 2020.
San se ostvaruje – Rekreativo ide u Barselonu!

San se ostvaruje – Rekreativo ide u Barselonu!

San se ostvaruje – Rekreativo ide u Barselonu!

Banjalučka pivara potpisala je sponzorski ugovor sa FK Rekreativo. Za Pivaru ova saradnja znači nastavak podrške sportu, malom klubu sa velikim srcem  i još jedan korak dalje u pravcu ispunjenja strateškog opredijeljenja za razvoj boljeg i zdravijeg  života zajednice.

“Veliko nam je zadovoljstvo što smo u mogućnosti  da pružimo  podršku FK Rekreativo, malom klubu koji se odlikuje velikom humanošću, čemu i mi kao kompanija stremimo. Banjalučku pivaru i FK Rekreativo su spojili isti ciljevi –  predan rad na ostvarenju ciljeva koji su na dobrobit cijele zajednice. Sigurni smo da  zajedničkim snagama možemo da učinimo mnogo pozitivnih stvari za promociju sporta kao bitnog faktora unutar lokalne zajednice, kao i humanog aspekta  zbog koga nam je ova saradnja veoma važna. Prvi korak jeste odlazak naših mladih fudbalera u Barselonu gdje će dostojno predstaviti svoj talenat i rad i ujedno  promovisati naš grad i državu.   Ovaj put je nagrada za trud i rad ovih mladih nada, ali i potvrda našeg i entuzijazma ljudi iz kluba da  humanitarni rad mora uroditi plodom,” izjavila je Milka Stanivuković, menadžer za odnose s javnošću Banjalučke pivare.

Slavni katalonski klub prije 16. septembra uputio je poziv FK Rekreativu za odigravanje dvije prijateljske utakmice dječaka od 9 do 11 godina, ali je odlazak u Barselonu bio neizvjestan jer je trebalo prikupiti značajna finansijska sredstva. U Klubu ističu  značaj podrške Banjalučke pivare, malom klubu poput FK Rekreativa.

“Drago nam je da je kompanija poput Banjalučke pivare uvidjela značaj podrške malom klubu kao što je FK Rekreativo, nadamo se da ćemo  opravdati njihova sponzorska očekivanja i na taj način učvrstiti našu saradnju. Uz pomoć našeg generalnog sponzora  naša kampanja #SanjamBarselonu  neće ostati nedosanjan san, jer će dječaci iz Rekreativa igrati  protiv Barselone, 20. oktobra 2015.godine. Ovaj put će mnogo značiti našim mladim nadama i daćemo sve od sebe da naš klub i zemlju predstavimo u najboljem svijetlu,  “ rekao je Goran Arbutina predsjednik FK Rekreativa.

Ekspedicija FK Rekreativo krenuće na put u Barselonu 16. oktobra, gdje će boraviti četiri dana i 20. oktobra odigrati dvije prijateljske utakmice u trening centru Barselone. Mališani iz Rekreativa obići će čuvenu fudbalsku akademiju „La Masija“, stadion Kamp Nou, i dvoranu „Blaugrana“.

 

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender