29. 11. 2020.
ZBOGOM BONDE?!?

ZBOGOM BONDE?!?

ZBOGOM BONDE?!?

Omiljeni filmski agent 007 Danijel Krejg kaže da bi “prije sebi prerezao vene nego igrao u još jednom fillmu” o Džejmsu Bondu.

I tako … još jedan Bond nas napušta.

Ukoliko ste fanovi Danijela Krejga, tačnije njegovog Bonda, tugujte,  jer je britanski glumac izjavio da želi da igra drugačije uloge.

Igrao je tajnog agenta u četiri filma (četvrti “Spectre” u bioskope stiže u novembru), a kada ga je novinar magazina “Tajm Aut London” upitao da li je spreman da snima novi film, Danijel Krejg je rekao:

“Sada? Prije bih polomio čašu i isjekao vene! Sad, ne, nikako. Završio sam za sad, sve što želim je da nastavim dalje”.

Krejg je u nekoliko intervjua isticao želju da snima drugačije filmove, kao i da “ima svoj život”, ali je u ovom intervjuu otkrio da bi novi film o agentu 007 snimio “samo zbog para”.

Iako je njemu dosta ovih filmova, priznaje da mu je “Džejms Bond” donio puno i napravio karijeru. Zato ima jedan savjet za budućeg nasljednika: “Ne budi go*no, pokaži šta znaš jer niko više ne snima ovako dobre filmove. Ovo je rijetkost i zato ne budi go*no”.

Na kraju je morao da odgovori i na pitanje ko bi trebalo da ga zamijeni u najdugovječnijoj franžizi, a njegov odgovor ćemo vam prenijeti u originalu, na engleskom … “I don’t “give a f—k who plays Bond next”.

Iako je intervju urađen, odštampan, objavljen … nekako i dalje mislimo da Krejg “lupeta” … bar dok se studio ne oglasi i ne kaže “hvala Danijelu Krejgu”, on je i dalje tajni agent 007!

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender