03. 12. 2020.
Detalji sačekuše u Gradišci: U Vujičića ispaljena tri metka

Detalji sačekuše u Gradišci: U Vujičića ispaljena tri metka

Detalji sačekuše u Gradišci: U Vujičića ispaljena tri metka

“Kako je ATV-u potvrđeno, u pitanju je klasična sačekuša. Vujičić je ubijen pored svog automobila koji je bio parkiran pored lokala “Kasper”. Prema nezvaničnim saznanjima u njega u njega su ispaljena tri hica, posljednji iz neposredne blizine.

ubistvo gradiska1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vujčić je ubijen iz automatske puške. Tragovi krvi i dalje su vidljivi na asfaltu. Policija traži počinioce. Dok je vršila uviđaj potpuno je blokirala grad. Okolne ulice obilježene su žutom trakom. Komšije u strahu. Kažu da ih je probudio rafal. Sa prozora su gledali pravu dramu.

Policija intenzivno traga za ubicom ili ubicama Milana Vujičića, a uviđaj na mjestu zločina izvršio je dežurni tužilac.

” Tužilac je tom prilikom naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na otkrivanju i pronalasku počinioca ovog krivičnog djela”, rekla je Maja Đaković-Vidović, portparol Okružnog tužilaštva Banjaluka.

Motivi napada za sada nisu poznati. Kako ATV saznaje, Milan Vujičić zvani Vujke u aprilu 2013. uhapšen je u policijskoj akciji “Sova”, zajedno sa još četiri osobe i optužen za zelenaštvo na području Banjaluke, Prijedora i Gradiške.

Prije devet godina osuđen je na zatvorsku kaznu zbog trgovine narkoticima, ali ga je Vrhovni sud Srpske, godinu dana kasnije, oslobodio zbog nedostatka dokaza. Vujičić je u Gradišci važio za zestokog momka, a dovođen je u vezu sa napadom na mladića ispred kafića u Gradišci početkom ove godine.

(ATV)

 

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender