02. 12. 2020.

RK Borac: Protiv Bresta se vraćamo u formu

Trener banjalučkih rukometaša najavljuje da će oni biti rasterećeni nakon pobjede u Norveškoj protiv Hasluma u Kupu EHF.
“Želim da probamo odigrati bolje nego što smo igrali do sada i da sa svakom utakmicom igramo sve bolje. Utakmica protiv Bresta će nam poslužiti za vraćanje forme, da budemo spremni za revanš utakmicu u Banjaluci protiv Hasluma. Brest je puno bolja ekipa od nas, pokrivena na svim pozicijama i igra u svojoj dvorani, ali naša želja je da budemo dobri , da im pariramo i da se pokažemo u dobrom svjetlu”, rekao je trener RK Borac m:tel Borisa Dvoršek.
“Ekipa iz Bresta je sigurno favorit, prije sve što smo mi prije nekoliko sati odigrali jako tešku utakmicu protiv Hasluma u Norveškoj. Siguran sam da Boris Dvoršek ima već plan kako ćemo odigrati utakmicu protiv Bresta. Nekolicina igrača je bila pošteđena na neki način ili sačuvana  u Norveškoj, tako da će biti odmorni protiv Bresta. Siguran sam da ćemo pružiti dostojan otpor favorizovanoj ekipi Bresta”, dodao je Srđan Trivundža, igrac RK Borac.
Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender