27. 11. 2020.
Denis Tomsen za naš portal govori o Urbanize fitnes programu i Banjaluci

Denis Tomsen za naš portal govori o Urbanize fitnes programu i Banjaluci

Denis Tomsen za naš portal govori o Urbanize fitnes programu i Banjaluci

Tim povodom za naš portal  govorio je Denis Tomsen.

mojKontakt: Urbhanize je novi plesni fitnes program, koji se zasniva na plesnim koracima hip-hopa i kardio elementima indijskog plesa. Možete li nam reći nešto više o ovom fitness programu za sve one koji nisu upoznati?

Urbhanize kombinuje najbolje pokrete hip-hop muzike, dodajući kardio elemente pakistansko / indijskog plesa Bhangra. Urbhanize je veoma lako pratiti i učiti. Kroz Urbhanize imate priliku da izrazite kul stav, dok pratite i osjećate sjajne vibracije a poslije ovoga osjećaćete se odlično i psihički i fizički! Dakle, u osnovi dajemo ljudima nešto što oni već vole da gledaju na televiziji i slušajući radio a to je muzika. Hip Hop ritmovi i kardio elementi indijskog plesa!

mojKontakt: Da li je lako pratiti i učiti ovaj pokret?

Da, svi mogu da prate i vrlo lako se uči. Format Urbhanize olakšava svima da budu dio svake koreografije, svaka serija traje 7 minuta što znači da nakon 7 minuta kreće nova pjesma kao i nova koreografija. Takođe svi pokreti su lagani i nisu komplikovani.

mojKontakt: Odakle ideja da započnte ovakvu vrstu fitnes programa?

Urbhanize smo stvorili i pokrenuli Tina Thomsen i moja malenkost. Oboje imamo dosta iskustva sa plesom i fitnesom i protekle 4 godine smo radili kao master treneri za 2 druga programa i shvatili da je vrijeme da ostvarimo veliki san a to je da napravimo sopstveni plesni fitnes program. Kombinovali smo Hip Hop i Banghru i vidjeli da to izgleda sjajno zajedno!

mojKontakt: Pretpostavljamo da niste imali priliku da posjetite Banja Luku ranije, kakve priče ste čuli za Banja Luku? Da li se radujete dolasku?

Da istina, ovo je moj prvi put da dolazim u Bosnu i Banja Luku i jako sam uzbuđen. Nisam čuo mnogo o Banjaluci još, imam neke sjajne prijatelje u Banjaluci i moj organizator Srđan Orelj će moj boravak u Banjaluci učiniti nevjerovatnim. Siguran sam i jedva čekam!

mojKontakt: Šta publika može da očekuje 14. novembra u Banjaluci na Zumba-Urbhanize Master Class-u?

Urbanize je potpuno jedinstven i publika može očekivati energičnu “žurku”. Biće hipnotisani sa kombinacijom muzike, plesa i fitnesa u isto vrijeme. Dovodim u Banjaluku tri nevjerovatna Urbanize instruktora Lidiju iz Srbije, Emiliju iz Makedonije, Mojcu iz Slovenije. Zajedno ćemo napraviti nešto drugačije za ljude u Banjaluci i Bosni i potruditi se da osjete magiju zvanu Urbanize!

„Zumba-Urbhanize Master Class“, će biti održan 14.11.2015. u Sportsko rekreativnom centru Arena Sporteo koji se nalazi pored Gradskog stadiona.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender