03. 12. 2020.
Stiže Pepsi telefon

Stiže Pepsi telefon

Stiže Pepsi telefon

Naravno, koristiće najpopularniji operativni sistem na svetu za mobilne uređaje – Android.

Ukoliko vam neko kaže da postoji Android telefon sa Full HD ekranom veličine 5.5 inča, 2 GB RAM memorije, 1.7 GHz procesorom, baterijom kapaciteta 3000 mAh i kamerom rezolucije 13 MP da li biste mu poverovali? Verovatno. A šta ako taj isti telefon košta 200 dolara i prodaje ga Pepsi?

Da, izgleda da Pepsi zaista sprema telefon pod imenom Pepsi P1. Na nekoliko sajtova se već pojavila slika na kojoj se nalazi novi uređaj sa Pepsi logom. Čak je i testiran na kompanijinom Weibo nalogu pre nekoliko dana. Ne zna se da li je sam Pepsi dizajnirao telefon ili je za to unajmio nekog sa više iskustva kada su telefoni u pitanju. U prošlosti je i Kodak pokušavao nešto slično ali se to neslavno završilo, piše The Verge.

Ono što je u ovoj priči najbitnije, jeste cena. U poslednje vreme proizvođači pomeraju granice tako što za premium uređaj traže vrlo malo novca. Međutim, u Kini je dostupan veoma veliki broj povoljnih Android telefona, a ovaj će se upravo tamo i prodavati. Kada se bude pojavio u prodaji, koštaće oko 205 američkih dolara.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender