02. 12. 2020.
Nije u vrtićima: U Francuskoj vino i pivo u  bolnicama za brži oporavak

Nije u vrtićima: U Francuskoj vino i pivo u bolnicama za brži oporavak

Nazdravimo, počinje Vinosaur

Vinosaur počinje danas u 15 časova, a ljubitelji vina mogu ga posjetiti i sutra u hotelu “Bosna” u Banjaluci. Oba dana Salon je otvoren u vremenu od 15 h-20 h.

Predstaviće se nove i atraktivnie vinarije sa vinskim asesoarom, dok su organizovane i stručne radionice koje prate aktuelne trendove, sa izuzetno kvalitetnim predavačima.

Takođe, oko 20 izlagača u gastro-segmentu ponudiće veliki izbor sireva, pršuta, maslina, maslinovog ulja i drugih jela. Iz Organizacionog tima podsjećaju da je u proteklih osam godina, ova manifestacija okupila više od 200 izlagača sa prostora bivše Jugoslavije, Evrope i svijeta.

“Osim renomiranih vinarija, na ovoj smotri učestvovalo je i gotovo 50 domaćih i stranih gastro-izlagača, proizvođača pršuta, sireva, maslina i maslinovog ulja”, navode iz Organizacionog tima “Vinosaura”.

Vinosaur je za veoma kratko vrijeme izrastao u respektabilnu smotru najznačajnijih proizvođača vina iz regiona a i šire.

Ulaznice po cijeni od 20 KM (uračunata kaucija za čašu u iznosu od 5 KM) možete kupiti na ulazu u Kristalnu dvoranu hotela Bosna tokom oba dana održavanja.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender