05. 12. 2020.
Dodik na slavi SNS: Živimo zagledani u Srbiju

Dodik na slavi SNS: Živimo zagledani u Srbiju

Dodik na slavi SNS: Živimo zagledani u Srbiju

“Mi se trudimo da ne budemo problem Srbiji…Naši odnosi su danas na najboljem nivou zahvaljujući zajedničkim naporima. Između nas ne možete da nađete nijednu lošu ili ružnu riječ, već samo riječ ljubavi i podrške”, poručio je Dodik.

On je na proslavi obilježavanja sedam godina postojanja SNS istakao da je Republika Srpska u stalnoj podršci naporima Srbije, da živi zagledana u Srbiju, njen uspjeh i dobro.

Dodik je istakao da je onima koji žive u Republici Srpskoj od najveće koristi snažna, moćna Srbija, Srbija – bastion regionalne stabilnosti i mira.

“I mi dijelimo i mislimo da imamo prava na to da kažemo – da ne možete bezočno Srbiji i Srbima da otimate Kosovo da nas ponižavate kad god stignete. Nema Srbina gdje god on bio, da nema odnos prema Kosovu kakav ima i odnos Srbin sa Kosova”, istakao je Dodik.

On je istakao da je dolazak SNS na srpsku političku scenu unio u politički život, jednu dimenziju svakodnevne borbe za dobro Srbije.

“To vidimo u nastojanju Aleksandra Vučića i onih koji vode Srbiju da Srbiji podare najviše onoga što može da se da, a to je sva snaga, ljubav i pošten patriotski odnos prema zemlji”, kazao je Dodik.

On je članovima SNS-a rekao da je njihova politička partija pokazala i dokazala da se bori za snažniju i bolju Srbiju, i da žrtvovanje za vlastite političke ideje ima smisla ako su u funkciji jačanja drzave.

“Ne smijete stati, kretanje mora da bude jako i snažno”, zaključio je Dodik.

(SRNA)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender