06. 12. 2020.
3D erotika: Kontroverzni film stiže u Banjaluku (18+)

3D erotika: Kontroverzni film stiže u Banjaluku (18+)

3D erotika: Kontroverzni film stiže u Banjaluku (18+)

U pitanju je najkontroverznije djelo režisera filmski klasika “Sam protiv svih i “Nepovratno”. Filmofili već znaju da se na ovogodišnjem filmskom festivalu u Kanu čekao se samo jedan film – Love 3D. Medijska pompa koju je podigao novi rad Gaspara Noea (ne)primjereno nazvan „Ljubav“ (Love), snimljen u najmodernijoj 3D tehnologiji, rijetko se kad može naći na meniju najvećih festivala.

Svi su htjeli među prvima vidjeti ostvarenje ispunjeno nesimuliranim scenama seksa zbog čega ovaj film slobodno može ponijeti epitet najeksplicitnijeg filma decenije.

Erotska drama „Ljubav 3D“ obiluje nezapamćenim i na filmskom platnu nikad prije viđenim seksualnim scenama. Naravno, film ima i koherentan sadržaj tako da navedene scene nisu poredane kao u porno filmovima, nego se ispod njih krije priča s kojom se većina nas vjerojatno bez problema može poistovjetiti ili se u njoj pronaći kada je u pitanju ljubavna strast.

Film će se u Multipleksu ‘Palas’ prikazivati u kasnom večernjem terminu od 22.30, a film se ne preporuluje mlađima od 18 godina.

“Za ovaj film postoji sasvim solidno interesovanje publike zrelije starosne dobi”, rekla je Marina Popović PR menadžer Multipleksa ‘Palas’.

Nakon što je na sebe skrenuo pažnju  2002. godine režijom filma „Nepovratno“ s Monicom Bellucci i Vincentom Casselom, režiser Gaspar Noe 2009. godine snima hvaljeni film „Ulaz u prazninu“ s kojim osvaja nagrade diljem svijeta zbog izrazito originalnog (ali i poprilično realnog) prikaza svijeta droge. Ove je godine ipak odlučio odbaciti sve tabue i snimiti film s kojim je već sada ušao u filmsku istoriju.

Trailer filma (nije za mlađe od 18 godina!)

(ATV)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender