24. 11. 2020.
Došao je i taj dan: FK Rekreativo iz Česme večeras igra sa Barselonom

Došao je i taj dan: FK Rekreativo iz Česme večeras igra sa Barselonom

Došao je i taj dan: FK Rekreativo iz Česme večeras igra sa Barselonom

Stigao je dan D za fudbalere Rekreativa. Za dva časa oni će istrčati na terene trening centra Đoan Gamper u kojoj se nalazi čuvena akademija “La Masija” i igrati utakmicu života protiv slavne Barselone.

Istorijski meč za banjalučki Rekreativo, ali i grad Banjaluku, RS i BiH biće odigran pod svjetlošću reflektora od 19:15 časova.

Pred meč protiv Barselone trener Rekreativa Zoran Arbutina nije želio da otkrije taktiku. ali nam je rekao kakvo je stanje u ekipi i šta od nje očekuje.

“Utakmica se približila, imali smo završni sastanak u vezi svih posljednjih detalja. Nećemo opterećivati momke, ali tražićemo od njih dvije stvari; hrabrost i da uživaju u igri”, rekao je Zoran Arbutina

Male Rekreativce pred njihov najvažniji meč u utorak je posjetio u Barseloni proslavljeni košarkaš Zoran Savić i poželio im sreću u meču protiv Barselone.

“Za djecu to je jedno nezaboravno iskustvo. Ako im je ovo prvi izlazak to je vrlo produktivno. Djeci će to ostati u sjećanju, posebno toj djeci iz škole fudbala, da dođu u Barselonu i vide gdje treniraju ti svi vrhunski igrači, to je jedna velika stvar. Želim im puno sreće u večerašnjoj utakmici”, rekao je Savić.

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije fotografisao se sa članovima Rekreativa i potpisivao autograme, koji će vjerovatno više obradovati njihove roditelje, koji su imali priliku da gledaju njegove majstorije pod obručem.

Prije ručka i susreta sa Savićem ekspedicija Rekreativa posjetili su košarkašku dvoranu Blaugrana i gledala trening rukometnog kluba Barselona.

Počasni članovi Rekreativa, golman Danijel Šarić, kapiten Viktor Tomas i njihovi saigrači odradili su trening dok su ih sa oduševljenjem posmatrali mali fudbaleri.

(Mondo)

 

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender