05. 12. 2020.
Obama nema pojma kako se Kosovo otcijepilo

Obama nema pojma kako se Kosovo otcijepilo

Koje poznate ličnosti koje ostavljaju najveći bakšiš

Postoje oni ljudi kojima se svaki ugostitelj obraduje istog trenutka kada kroče u lokal, a mi vam predstavljamo ličnosti koje bi svaki konobar poželio za goste, najviše iz razloga što su izuzetno velikodušni kada je ostavljanje bakšiša u pitanju.

Barak Obama: Predsjedniku SAD Baraku Obami konobari u baru Relej Tajms u Sjevernoj Karolini uvijek spreme toplu dobrodošlicu, s obzirom da je izuzetno velikodušan prema njima, pa na svako popijeno pivo, koje inače košta dva dolara, ostavi bakšiš od 20 dolara.

Džej Zi: Suprug pjevačice Bijonse je na jednoj zabavi naručio šampanjac u vrijednosti od 250.000 dolara i zatim radnicima ostavio bakšiš od čak 50.000 dolara!

Dru Barimor: Holivudska glumica je poznata po tome što radnicima uvijek ostavlja bakšiš u visini računa koji je napravila.

Paris Hilton: Starleta i nasljednica Hilton hotelske imperije časti sve redom, od konobara, preko frizera, vozača do kozmetičarke.

Rasel Krou: Čuveni “Gladijator” je pri posjeti jednom restoranu u Velsu konobara prijatno iznenadio bakšišom od 918 dolara.

Čarli Šin: Holivudski “loš momak” ne daje bakšiš ispod 100 dolara, a nerijetko konobara koji ga uslužuje tokom večeri nekoliko puta “počasti” novčanicom sa likom Bendžamina Frenklina.

Čarls Barkli: Još jedan “bad boy” poput Šina, samo što nije glumac već košarkaš. Barkliju nagrađivanje konobara za dobro obavljen posao predstavlja pravo zadovoljstvo, pa bakšiši od nekoliko hiljada dolara nisu rijetkost kada je u pitanju bivša NBA zvezda.

Dejvid Bekam: Popularni Beks je na račun od 100 funti ostavio čak 900 funti bakšiša, navukavši tako širok osmijeh na lice konobarice koja je usluživala njega i saigrače iz Mančester junajteda u lokalnom pabu.

Džulija Roberts: Poput koleginice Dru Barimor, i Džulija obavezno ostavlja bakšiš u iznosu računa koji napravi.

Džoni Dep: “Pirat sa Kariba” je večerao u restoranu “Gibson, ustao, platio račun i konobaru ostavio ni manje ni više nego 4.000 zelenih novčanica.

Ponekad se definitivno isplati biti konobar, pogotovo kada imate ovakve goste.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender