19. 06. 2021.
Nove optužbe Mijailovića: Terzić mi tražio da namestim utakmicu

Nove optužbe Mijailovića: Terzić mi tražio da namestim utakmicu

Nove optužbe Mijailovića: Terzić mi tražio da namestim utakmicu

Samo dan pošto je objavljeno da je Arbitražni sud FSS potvrdio raskid ugovora između Crvene zvezde i Nikole Mijailovića,nekadašnji kapiten crveno-belih oglasio se u listu Informer, i izneo nove optužbe na račun Zvezdana Terzića, generalnog direktora kluba s Marakane.

Iskusni levi bek i ranije je u medijma često optuživao Terzića, a ovaj put, naveo je da mu je čelnik crveno-belih tražio da namesti utakmicu!
„Igrali smo s Voždovcem na Marakani. Danima mi je pričao da cilj opravdava sredstvo i da moramo da uradimo sve kako bismo pobedili. Konkretno, tražio je da pozovem njihovog igrača Nikolu Beljića i da povuče ručnu. Nije mi padalo na pamet da to uradim jer Zvezda se takvim stvarima ne bavi. Na kraju je bilo 2:2, Beljić nam je dao gol, a Terzić se žalio što od trenera Lalatovića nije tražio da kaže Stefanu Baboviću da malo popusti. Babović je tad igrao u Voždovcu, a Lalatović mu je zet, pa je Terzić mislio da može da utiče na njega“, rekao je Mijailović za Informer, dodavši da je spreman da zajedno s Terzićem ide na poligraf „jer je to sad u modi“.

Mijailović je odnedavno i član izvršnog odbora Sindikata profesionalnih fudbalera, i najavio je da će se žaliti na presudu Arbitražnog suda FSS. Kako kaže, Zvezda je dužna da mu isplati sve zarade do kraja 2016. godine, a ne do 30. juna 2015, kako glasi presuda, ali on to ne traži, već samo da se vrati u klub i odradi ugovor do kraja.

S druge strane, Zvezdan Terzić nije želeo da komentariše ove optužbe Mijailovića, kratko poručivši da „njegov cirkus nije komentarisao ni ranije, pa neće ni sada“.

(Mozzartsport)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender