19. 06. 2021.
U bivšem ”Mjuzik holu”: Laserska pucačina u Banjaluci

U bivšem ”Mjuzik holu”: Laserska pucačina u Banjaluci

U bivšem ”Mjuzik holu”: Laserska pucačina u Banjaluci

Više detalja saznali smo od Saše Krejića, koji je realizovao ovu ideju.

“Laser tag je sličan paint ballu, ali se puca laserima. Može da se igra jedan na jedan, ili dva na dva igrača, ili pet na pet – što je više ljudi, zabavnije je. Dobijete prsluke koji svijetle u različitim bojama za različite timove, i lasersku pušku koja, kada “upucate” pritivnika onesposobi njegov prskuk na neko vrijeme…”, pojasnio je Saša.

Dodao je i da postoji više različitih načina da se igra, a nije potrebna ni posebna priprema.

“Preporuka je samo da dođete u tamnoj majici, da budete manje vidljivi u mraku, a onda dobijete prsluke, puške, i na kraju igre precizan izvještaj – koliko protivnika ste pogodili, koliko ste vi puta bili pogođeni, statistiku pucanja i slično”, objašnjava naš sagovornik.

Na pitanje kako je došao na ideju da otvori baš laser tag arenu, kaže:

“Mislim da Banjaluci treba ova vrsta zabave, jer klinci u periodu između igraonice i kafića nemaju načina da se kvalitetno zabave, a da to nije pasivno gledanje u ekrane ili monitore. Ova igra je zabavna, fizički ste aktivni, jednako je zabavna klincima od osam – devet godina i onima mnogo starijima. Laser tag je i odličan način za “team building”, i potpuno je bezopasan”.

Kada je o cijeni riječ, ona zavisi od vremena igre, broja ljudi, a biće nam dostupna tri cjenovna paketa. Okvirno, dva sata igranja koštaće oko sedam KM.

Saša kaže da se nada da će naši sugrađani doći da vide o čemu se radi, a najavljuje i turnire i različite aktivnosti u budućnosti.

Više o ovoj novoj adrenalinskoj atrakciji u našem gradu saznajte na Facebook stranici Laser tag Sport Banja Luka.

Ovako to otprilike izgleda:

(Mondo/Vesna Kerkez)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender