06. 12. 2020.
Dodik: Imamo prijedloge kandidata za potpredsjednike stranke

Dodik: Imamo prijedloge kandidata za potpredsjednike stranke

Dodik odgovorio opoziciji: Pristajem na izbore, ali na svim nivoima

Dodik je rekao da u suprotnom neće podnijeti ostavku, jer ima odgovornost prema onima koji su ga izabrali.

„Kao predsjednik Republike imam obavezu da vodim računa o tome da ne dođe do polarizacije u društvu i da Republika Srpske bude stabilna“, rekao je Dodik.

Savez za promjene pozvao je danas predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika da podnese ostavku i raspiše prijevremene predsjedničke i parlamentarne izbore u RS.

Dodik je rekao da neće opozvati zaključke Narodne skupštine Republike Srpske.

“Narodna skupština je najviši organ Republike Srpske, a odluku je izglasala većina nakon demokratske rasprave”, rekao je Dodik.

On je istakao da ti zaključci nisu ni protiv Mladena Bosića, ni Mladena Ivanića ili bilo kog drugog političara, niti sugerišu namjere neke druge vrste.

Odgovarajući na optužbe Dragana Čavića oko prijedorskog “ArcelorMittala”, Dodik je rekao da se Čavić hvali odlukama Vlade RS i Poreske uprave, te da se radi o istrazi oko transfernih cijena u tom preduzeću koju provodi ova vlast u RS.

“Marko Pavić nema nikakve veze sa Čavićevim navodima o ArcelorMittalu, jer on nije ni ugovorna osoba niti je na bilo koji način uticao na odluke tog preduzeća”, pojasnio je Dodik.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender