02. 12. 2020.
Premijerka: Moj sin radi u „Elektroprenosu“, ne vidim zašto je to problem

Premijerka: Moj sin radi u „Elektroprenosu“, ne vidim zašto je to problem

Premijerka: Izbori nemaju mnogo smisla, ali ideja mi nije mrska

Cvijanovićeva je naglasila da ne vidi mnogo smisla u izborima, ali da, ako do njih dođe, treba birati i poslanike u Parlamentarnoj skupštini BiH, kao i srpskog člana Predsjedništva BiH.
“Upravo mijenjaju Izborni zakon BiH. Neka stvore uslove za vanredne izbore na svim nivoima. Nakon grešaka Saveza za promjene, naša pobjeda bila bi lak zadatak”, rekla je Cvijanovićeva za “EuroBlic”.

Kada je riječ o eventualnim protestima građana koje bi organizovala opozicija zbog zaključaka Narodne skupštine Republike Srpske, Cvijanovićeva je zapitala da li je opoziciji palo na pamet kako bi izgledali protesti protiv njih koji primaju plate od sedam do 10.000 KM, a rade protiv interesa Srpske.

Cvijanovićeva je dodala da nije problem da neko nezadovoljstvo izrazi protestima, ali poštujući zakon.

“Kakve su to gluposti da će jedna vlast da progoni drugu krivično? Ovdje se govori o sankciji pravosudnih organa. To se odnosi podjednako na svakoga ko se nalazi na nivou BiH. Danas su oni, sutra neko drugi”, rekla je Cvijanovićeva i dodala da je besmisleno reagovanje opozicije nakon posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske.

Cvijanovićeva je naglasila da bi opozicija, da nije bilo posebne sjednice Narodne skupštine, izmislila nešto drugo, ali da im neće proći prebacivanje krize na Republiku Srpsku.

“Jedina kriza u BiH je u Savjetu ministar BiH. NJihova histerija je zbog toga što znaju da će praviti razne prekompozicije”, rekla je Cvijanovićeva.

Ona je naglasila da je Bakir Izetbegović napravio koaliciju koja njemu odgovara i dobio saradnike koji ignorišu institucije Republike Srpske.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender