15. 06. 2021.

Banja Luka: Muškarac iz Prijedora osumnjičen da je učenicama pokazivao polni organ

Uhapsili su ga juče pripadnici Policijske stanice Lazarevo, a sumnjiče ga da je počinio krivično djelo ”Zadovoljenje polnih strasti pred drugima”.

“Policijski službenik, vršeci poslove školskog policajca u Srednjoj tehnološkoj školi u Banjaluci, 26. oktobra došao je do operativnih saznanja da je nepoznati muškarac, u više navrata, nalazeci se u svom vozilu parkiranom uz školsku ogradu Srednje tehnološke škole u Banjaluci, prilikom prolaska ucenica, sa spuštenim pantalonama pokazivao polni organ”, kazali su iz policije.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da je vozio crni pasat. Par dana nakon ovih policijskih saznanja, bludnik je identifikovan, uhapšen i priveden u službene prostorije gdje je utvrdeno da se radi o Ivanoviću.

“Nad pomenutim je izvršena kriminalisticka obrada, te protiv istog, Okružnom tužilaštvu Banjaluka, bice podnesen izvještaj zbog pocinjenog krivicnog djela ‘Zadovoljenje polnih strasti pred drugima'”, kazali su iz policije.

CJB Banjaluka poziva ucenike i nastavno osoblje svih vaspitno – školskih ustanova da sva bezbedonosno – interesantna saznanja prijave školskom policajcu ili najbližoj Policijskoj stanici.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender