05. 12. 2020.
Borac ima novog trenera

Borac ima novog trenera

Borac ima novog trenera

Željko Vranješ imenovan je za šefa stručnog štaba banjalučkog Borca.

Dosadašnji trener juniora Borca naslijedio je Petra Kurćubića koji je podnio ostavku prije nekoliko dana. a odluka o imenovanju Vranješa saopštena je na vanrednoj konferenciji za novinare.na Gradskom stadionu.

Nakon dvije ostavke razmišljali smo intenzivno i odlučili da novi trener mora biti čovjek Borca. Ukazali smo povjerenje Željku Vranješu u nadi da će već na sljedećoj utakmici doći do preokreta.

Nadamo se da će forma krenuti uzlaznim putem, kako bi se sačuvao premijerligaški status“, rekao je predsjednik Borca Draško Ilić.

U svom prvom obraćanju kao trener Borca Vranješ se zahvalio upravi na ukazanom povjerenju i istakao da svi u klubu moraju dati sve od sebe da se bodovno stanje popravi.

“Dvije stvari mogu da kažem; da je stanje idealno – nije. Da se iz ovog stanja može izaći – može.Svi mi zaposleni u klubu, zajedno sa igračima moramo zapeti iz petnih žila da se izvučemo iz ove situacije u kojoj se nalazimo, što se tiče bodova”, istakao je Vranješ

On je rekao da je utakmica protiv Radnika ključna, ali i svaka sljedeća.

“Ova utakmica nam je ključna i od danas moramo svi maksimalno da se pripremimo da dobijemo ovu utakmicu. Igrači i ja treba više da pričamo na terenu nego na konferencijama, od vas tražimo podršku i apel nekim bivšim sadašnjim i budućim ljubiteljima fudbala u Banjaluci da dođu da nas podrže jer došli smo u situaciju da su sve utakmcie bitne, da sa bodom nismo zadovoljni, da moramo pobjeđivati, a bez vaše podrške i podrške navijača to će biti mnogo teže”, rekao je Vranješ.

Novi trener Borca rekao je da se nada da će u subotu na utakmici protiv Radnika tribina biti ispunjena tribia i da će Borac pobijediti i tako rasterećenije ući u nastavak sezone.

“Učinićemo sve da dignemo moral i agresivnost na visok nivo, da promijenimo nešto u glavama igrača, ali ključno je da pričamo na terenu, a ne van njega”, poručio je on.

Osim novog trenera, Borac je dobio i kompletan novi stručni štab, u kome će se naći i Miroslav Balaban i Oliver Jandrić, dok Radovan Gajić ostaje trener golmana.

(Mondo)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender