01. 12. 2020.
“Lešinari”: Grad Banjaluka kriv za stanje u Borcu

“Lešinari”: Grad Banjaluka kriv za stanje u Borcu

“Lešinari”: Grad Banjaluka kriv za stanje u Borcu

Najvatrenije pristalice banjalučkog Borca oglasile su se saopštenjem povodom loše situacije na tabeli “Velikana iz Platonove” okrivivši gradsku upravu i klupsko rukovodstvo, a kao jedino rješenje predlažu donošenje Zakona o sportu.

Loši rezultati su alarmirali sve na Gradskom stadionu što je dovelo do smjene trenera Petra Kurćubića i imenovanjem Željka Vranješa za novog šefa struke pred 14. kolo i dolazak bijeljinskog Radnika u Banjaluku.

Tim povodom oglasili su se i popularni “Lešinari”, čije saopštenje prenosimo u cjelosti.

“U moru loših igara i rezultata ekipe, organizacionih problema i hronične besparice koja vlada u klubu, osjećamo potrebu da se obratimo prije svega svojim članovima i svim ‘borčevcima’ o stavu navijačke grupe prema trenutnoj situaciji u FK Borac.

Smatramo da način na koji se klub trenutno vodi i način na koji ekipa igra na terenu ne vodi nigdje, nego samo u još veću propast. Opet ponavljamo, po ko zna koji put kao glavne krivce označavamo ljude iz gradske uprave, kao i ljude koje su postavili da vode klub.O sudbini jednog od najvećih simbola Banjaluke ne mogu da odlučuju ljudi iz gradske uprave koji su došli iz kojekakve provincije i ne osjećaju nikakvu pripadnost prema ovom klubu i gradu u kome žive. Želimo jasno staviti do znanja da zbog svega navedenog našu podršku nemaju ni igrači, ni stručni štab, kao ni trenutna uprava. Kao jedino rješenje za FK Borac vidimo donošenje Zakona o sportu i ništa drugo.

Mnogi kao rješenje predlažu da ova uprava napusti svoje funkcije, zbog loših rezultata koji nas trenutno vode u niži rang. I šta onda? Dok gradske vlasti postave novu upravu, proći će nekoliko mjeseci, igrači neće primati plate i kada ispadnemo iz lige ta nova uprava će kao opravdanje navoditi kako su kasno došli u klub i nisu imali vremena da bilo šta naprave. Zbog toga smatramo da trenutna uprava TREBA DA pokuša da nas izvadi iz crvene zone u koju su nas doveli. Ako se nastavi sa lošim rezultatima i bude izvjesno da se selimo u niži rang, onda će i ova uprava morati da se ‘iseli’ iz našeg Borca!”, navedeno je u saopštenju navijača Borca.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender