29. 11. 2020.
Vučić: Užasna vijest za Srpsku, Srbija će pomoći finansijski i obavještajno

Vučić: Užasna vijest za Srpsku, Srbija će pomoći finansijski i obavještajno

Vlada Srbije sutra u Sarajevu, bezbjednosne mjere na visokom nivou

Zajednička sjednica Savjeta ministara Bosne i Hercegovine i Vlade Republike Srbije biće održana u srijedu 4. 11. 2015. u zgradi Institucija BiH.

Povodom zajedničke sjednice Savjeta ministara BiH i Vlade Srbije policijske agencije u BiH, Obavještajno-bezbjednosna agencija BiH te Oružane snage BiH sačinile su zajednički plan aktivnosti na osnovu predhodno izrađene procjene bezbjednosne situacije, potvrđeno je za iz Direkcije za koordinaciju policijskih tijela u BiH.

Na osnovu tog plana preduzete su sve mjere i aktivnosti u cilju kreiranja bezbjednosnog ambijenta kako bi posjeta delegacije Vlade Republike Srbije i ostalih učesnika protekla na najbezbjedniji način.

“U ovom momemntu ni jedna policijska agencija nema saznanja o mogućem ugrožavanju visoke delegacije Vlade Republike Srbije koju predvodi premijer Srbije Aleksandar Vučić”, potvrdio je direktor Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Mirsad Vilić.

O samom broju i rasporedu policijskih snaga, kao i drugim pojedinostima, Vilić nije mogao govoriti iz bezbjednosnih razloga.

Nakon zajedničke sjednice dvije vlade, Vučić će 11. novembra ponovo boraviti u Srebrenici.

(agencije)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender