05. 12. 2020.
Krvavi obračun navijača u Sevilji (VIDEO)

Krvavi obračun navijača u Sevilji (VIDEO)

Krvavi obračun navijača u Sevilji (VIDEO)

Na ulicama grada u Andaluziji došlo je do sukoba engleskih i španskih huligana uoči meča Lige šampione između Sevilje i Mančester sitija

Večerašnji duel Sevilje i Mančester sitija u Ligi šampiona imao je uvertiru – i to krvavu. U centralnoj zoni Sevilje protekle noći došlo je do sukoba navijača španskih i engleskih navijača.

Opšta tuča huligana izbila je u ulici Adrijano u okrugu El Arenal.

Najpre je do sukoba došlo u jednom kafiću, kada su navijači gostujućeg tima, prema priči očevidaca, upali u objekat i uz pokliče nasrnuli na grupu simpatizera domaćeg kluba. Tuča je potom nastavljena na ulici.

Iako snimci, ali i španski mediji prenose da je bilo krvavih glava, nema zvaničnih podataka koliko je huligana povređeno u tuči.

Navodno, sukob u Andaluziji je nastavak tuče od pre dve nedelje kada je takođe došlo do tuče u Mančesteru. Navijači Sitija, tada su se, potpomognuti navijačima poljskog Slaska, sukobili prvi put sa grupom pristalica Sevilje koja je doputovala u Englesku.

https://youtu.be/0x0VAJlReY8

Engleski huligani imali su “pomoć” Poljaka, koji su u ratu sa navijačima iz Sevilje od prošle godine nakon sukoba uoči utakmice njihova dva tima u Ligi Evrope.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender