27. 11. 2020.

Baba iz Vranja pravila afrodizijak za unuku pa i ona zatrudnila.

Nesvakidašnji slučaj iz Vranja – u isto vrijeme zatrudnile baka Stana S. (61) i njena unuka N. S. (24), i to, kako tvrdi baka, zahvaljujući afrodizijaku od kestena!

 Baka Stana više nije mogla da gleda kako joj se unuka i njen suprug muče tri godine da dobiju potomstvo, pa je odlučila da im pomogne, i to tako što je došla do recepta za afrodizijak koji utiče na povećanje plodnosti kod muškarca.

Međutim, poslije upotrebe afrodizijaka, koji se sprema od kestena i raznih travki, gotovo u isto vrijeme zatrudnile su i baka Stana i njena unuka, piše “Kurir”.

“Dosadilo mi je da posmatram da mi se unuka toliko muči pokušavajući da zatrudni. Išla je i na vještačku oplodnju i dala mnogo para za to. Zato sam se raspitala za taj recept pravljenja afrodizijaka za liječenje jalovih i ‘bezdetki'” , rekla je Stana ne želeći da priča više o svom slučaju.

Međutim, ona je napravila afrodizijak od sobinskog koštana (kestena) i dok je to davala unuki da daje svom mužu, Stana je afrodizijak krišom davala svom suprugu Sveti, a i ona je probala nekoliko puta, navodno, da ne bi pretjerala u dozi sastojaka koje propisuje receptura.

To ih je, kako priznaje, više puta “zašašavilo” pa su noću “gubili razum”. Ubrzo je baka, kako kaže, dobila čudne simptome i odlučila je da ode kod ginekologa.

“Ne žalim se što sam to probala jer nam je poslije toliko godina stvarno bilo lijepo”, priznaje baka Stana, koja je prvo od unuke saznala da je ostala u drugom stanju.

Njena kaša je, kaže, učinila da unuka danas čeka bebu.

Međutim kada su analize pokazale da i baka nosi bebu, ljekar je predložio da prekine trudnoću, jer je opasna po njene godine, što je baka i uradila.

U međuvremenu je i deda Sveta saznao da mu je žena “radila o glavi” ali joj je sve oprostio kada je shvatio da je zdravlje njegove Stane dovedeno u pitanje.

U Vranju, nakon ovog događaja, vlada prava pomama za Staninim afrodizijakom, ali ona ne želi da otkrije recept.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender