30. 11. 2020.
Andžić ubio Kovačevića na kućnom pragu

Andžić ubio Kovačevića na kućnom pragu

Andžić ubio Kovačevića na kućnom pragu

Ubistvu Radeta Kovačevića na Palama prethodila je svađa sa komšijom, osumnjičenim za ubistvom, Mladenom Anđićem oko ograde koja je stajala na zajdeničkom putu.

„Dvojica komšija dijelila su pristupni put koji vodi do njihovih dvorišta. Nakon što je jedan od njih postavio ogradu na taj put, ona je onemogućila pristup drugom komšiji svom dvorištu. Zbog toga je nastala svađa koja je trajala već neko vrijeme“, kažu mještani Pala za TV1.

Po njihovim riječima, Mladen Anđić je ogradu postavio bez saglasnosti ostalih mještana. Kovačević je s njim pokušavao  razgovarati nekoliko puta, ali svaki put bez uspjeha. Navodio je da ne može ući u svoje dvorište. Jutros je ponovo došlo do svađe oko ograde. Pozvali su i policiju. Anđić je, kako nezvanično saznajemo, u toku svađe, ušao u kuću. Kada je izašao, sa sobom je imao pušku.

„Jutros oko deset sati čuli smo buku. Prvo smo pomislili da je palo nešto sa skele tu radnicima, ali onda smo prošli tamo, krenuo sam u prodavnicu i vidio sam zapravo šta se desilo, da je taj čovjek pucao u mladića da ga je ubio tu pred njegovom kućom“, kaže komšija  Anđića i Kovačevića.

Anđić je u Kovačevića pucao iz automatske puške. Mladen Anđić, vlasnik je firme “Anđić prevoz”, a mještani kažu da je prouzrokovao nekoliko incidenata do sada. Od ranije je poznat policiji, a komšije su potvrdile da je više puta pravio probleme na Palama.

(Nezavsine)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender