23. 06. 2021.
Ispovijedila se banjalučka starleta

Ispovijedila se banjalučka starleta

Ispovijedila se banjalučka starleta

Iako u ovaj emirat srpske starlete odlaze zbog seksa za novac s bogatim Arapima, Božana tvrdi da ona nema veze sa aferom „harem“.

Navodi da je u Dubai išla turistički i zbog slikanja za razne kampanje. Podsjetimo, i mnoge srpske manekenke su pod tim izgovorom putovale na ovu luksuznu destinaciju.

“Razumem da je prostitucija zanimljiva tema za novine, ali to nema veze sa mnom i mojim odlascima u Dubai. Tamo sam boravila isključivo turistički i zbog foto-šutinga”, navodi Božana.

Ona navodi da su je Arapi obasipali poklonima i da su ludi za plavim djevojkama, ali ništa od poklona nije prihvatala.

“Svašta su mi nudili. Poznato je da su oni ludi za plavim devojkama. Poklanjali su mi ostrva, kamile, kuće, kola, nakit, ali ja sam im se ljubazno zahvalila. Svoje ciljeve ostvarujem sama, a ne uz pomoć bogatog šeika”, ističe ova Banjalučanka.

Na brojne natpise u medijima koji je doveode u vezu s prostitucijom, Božana kaže:

“Takve stvari me ne pogađaju. Ljudi od muve prave magarca. Ja živim svoj život, a ne tuđ. Mnogi su skloni da etiketiraju druge, i to obično neosnovano. Njih pogađa što putujem i uživam, a mene boli uvo za tuđe mišljenje.”

Pored ovoga, ona keže da za svoja luksuzna putovanja zarađuje pošteno i da tu nema ništa čudno.

” Takav vid odmora postaje pristupačniji. Kažu da su putovanja bogatstvo. To je istina, jer nema ništa vrednije od toga da odeš negde i uživaš u svim blagodetima. To me ispunjava i trudim se da ih sebi priuštim što više. Posao modela mi omogućava da proputujem svet. Novac zarađujem pošteno i tu nema ništa čudno”, navodi starleta.

(Nezavisne)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender