23. 11. 2020.
Novi trend u Britaniji: Žurka ujutru prije posla

Novi trend u Britaniji: Žurka ujutru prije posla

Muke studenta iz BiH: Zašto nemam djevojku?

Što si finiji i ljepše se odnosiš prema njoj ona te sve više odbacuje od sebe. I sam sam doživio mnogo neprijatnih situacija. Svaka djevojka sa kojom sam se “kontao” ili bio u vezi ostavljala me uz izgovore: “Ti si fin, osoba si za brak, dosadno je sada da mladi budemo zajedno, bolje kad dođe vreme za udaju”, ja sam to shvatio u ovom smislu: “Ti si fin, meni treba neko da sa njim sve preživim, da se provodim, da me proba cijelu, a onda kad se uozbiljim i pređe preko mene pola grada, treba mi neki fin za brak”…

Jadno, žalosno. Mnoge postavljaju na Fejsbuku statuse: “Nema finih momaka”, “Fini ne postoje”, “Mnogi gledaju samo izgled”, čim vidim status tog tipa odmah djevojku koja je objavila status brišem iz prijatelja. Te koje kukaju i svašta pišu vozikaju se okolo sa klošarima koji ih psihički i fizički zlostavljaju, ali one ipak ostaju sa njima u vezi jer ih “vole”.

Nijedna ne cijeni finoću, nijedna ne želi da ide u pozorišta ili bioskope, već žele da se provode po mjestima do jutra i da se opijaju u alkoholu. Neko će reći: “Tražiš na pogrešnim mjestima”, ali to nije tačno! Biblioteka, park, stadion, kafić, noćni klub… Sve su to mjesta na kojima sam “tražio neku normalnu”, ali je nema. Priđeš im uživo sa ciljem da se upoznaš, kukaju kako momci ne prilaze, a onda se zadesi danas takozvano isfuravanje, mmm-kaju samo, glumataju nešto, ne znaju ni “ćao” da kažu, tako da svaki momak doživi poniženje.

Prilazio sam i “lijepim” i “ružnim” devojkama i onim nepopularnim u društvu, ali isto se dešava, sve je to isto u dva grama. Jedno pišu, a drugo rade. U životu sam do sada naučio da što su vam skuplje flaše za stolom, to su jeftinije djevojke oko vas. Djevojka treba da bude sinergija ljepote, sofisticiranosti i stila, da bude obrazovana, da voli, da joj ne smeta pažnja. Bolje je biti sam nego dati srce i dušu osobi koja to ne zna da cijeni, koja ti možda ni priliku neće dati, a ako ti da priliku samo će te šutnuti. Da vam Emir nešto kaže, možda sam ja rođen u pogrešno vrijeme i na pogrešnom mjestu, a možda današnje djevojke ne cijene prave stvari!!!! Hvala na pažnji!!!”

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender