19. 06. 2021.

Preminuo muškarac nakon pucnjave

Muškarac čiji su inicijali M.B, u koga je u mjestu Pediše, opština Sokolac, iz vatrenog oružja pucalo lice čiji su incijali A.L, preminuo je od zadobijenih povreda, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Policijskoj stanici Sokolac je 12. novembra oko 16.00 časova prijavljeno da je u mjestu Pediše lice čiji su incijali A.L, pucajući iz pištolja, nanio povrede licu M.B, a nakon toga pobjegao sa lica mjesta.

Na osnovu ovlaštenja dežurnog tužioca, policijski službenici izvršili su uviđaj, tokom kojeg je pronađena jedna čaura kalibra 7,65 milimetara, kao i tragovi koji asociraju na krv.

Povrijeđeni čiji su inicijali M.B. koji je pogođen u stomak, prevezen je u Klinički centar Koševo radi ukazivanja ljekarske pomoći.

Nedugo nakon prijave događaja, brzom i efikasnom akcijom policijskih službenika, osumnjičeno lice je pronađeno i uhapšeno.

U službenim prostorijama policijske stanice izvršeno je alkotestiranje osumnjičenog, kojim je konstatovano prisustvo 2,24 promila alkohola u organizmu.

Osumljičeni čiji su inicijali A.L. predat je Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo na dalji rad i postupanje.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender