01. 12. 2020.
Nikolić se triput izljubio sa Kolindom (VIDEO)

Nikolić se triput izljubio sa Kolindom (VIDEO)

Nikolić se triput izljubio sa Kolindom (VIDEO)

Nikolić i Grabar-Kitarović su se do sada više puta sretali, ali je ovo njihov prvi susret u Zagrebu, budući da je to prva posjeta predsjednika Srbije Hrvatskoj od kada se nalazi na toj funciji.

Zagrebački “Jutarnji list” je susret Kitarovićke i Nikolića, zbog tri poljupca”po srpskom običaju”, nazvao “pravi mali šou”.

“Pravi mali šou izveo je srpski predsjednik Tomislav Nikolić, nakon što mu je hrvatska predsjednica pružila ruku za dobrodošlicu. Nikolić ju je poljubio prvo u oba obraza, a zatim i treći put, “po srpski”, uz vidno iznenađenu Kolindu Grabar-Kitarović. Time je Nikolić ponovio “tri poljupca” za hrvatske šefove države, koje je namijenio i bivšem predsjedniku Ivi Josipoviću”, naveo je ovaj hrvatski dnevnik.

Inače, prvi je na Pantovčak došao Borut Pahor, koji je, kako se navodi, srdačno dočekan od hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

A poljupci za predsjednicu su slijedili od Donalda Tuska, predsjedavajućeg Evropskog veća, a u tri odvojena automobila stigla su i trojica članova Predsedništva BiH. Posebno su se srdačno pozdravili Mladen Ivanić, srpski član Predsjedništva i Borut Pahor, napomenuo je Jutarnji.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender