15. 06. 2021.
Pozitiva koncert grupe S.A.R.S. sutra u SD Borik!

Pozitiva koncert grupe S.A.R.S. sutra u SD Borik!

Pozitiva koncert grupe S.A.R.S. sutra u SD Borik!

Jedan od najpopularnijih bendova u region, S.A.R.S. održaće koncert sutra u SD Borik u Banjaluci, povodom obilježavanja Svjetskog dana AIDS/a. Pozitiva koncert se održava u saradnji sa UG “Akcija protiv SIDA-e” a za cilj ima skretanje pažnje javnosti o potrebi prevencije HIV-a, smanjenje stigme i diskriminacije prema osobama koje žive sa HIV-om i AIDS-om!

U toku je i humanitarna akcija Udruženja građana ‘’Action Against AIDS’’ – Prijatelji za Dejena, te će novac od prodaje ulaznica biti uplaćen na namjenski humanitarni račun putem kojeg se skupljaju sredstva za Dejana Kovačevića koji boluje od bronhijalne astme ikome je potrebna hitna transplantacija pluća. Kao predgrupe nastupaju muzički sastav Intime iz Banjaluke, Jakša Jordes iz Zagreba i DJ Igor Oraščanin. Program počinje u 21h a nastup S.A.R.S.-a zakazan je za 22h! Prijatelj koncerta je Banjalučka pivara.

“Drago nam je kada smo u prilici da pomognemo organizaciji projekata koji u svojoj osnovi imaju human karakter, što i jeste jedan od najbitnijih aspekata našeg društveno odgovornog djelovanja  unutar lokalne zajednice. Iskreno se nadamo da će akcija uroditi plodom i da će koncert, pored odlične zabave, omogućiti skretanje pažnje javnosti na ovaj društveni problem,” izjavila je Milka Stanivuković, menadžer za odnose s javnošću Banjalučke pivare.

Ulaznice još danas možete kupiti u pretprodaji po cijeni do 7KM u café baru Harmonija, restoranu 2u2 i na Trgu Krajine a na dan koncerta ulaznice će koštati 10KM i moći će se kupiti na biletarnici SD Borik!

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender