24. 11. 2020.
HUMANITARNA AKCIJA POD NAZIVOM: “OD SRCA ZA JEDNO MALO SRCE”

HUMANITARNA AKCIJA POD NAZIVOM: “OD SRCA ZA JEDNO MALO SRCE”

HUMANITARNA AKCIJA POD NAZIVOM: “OD SRCA ZA JEDNO MALO SRCE”

POMOZIMO MALOM STEFANU SAMARDžIJI IZ GRADIŠKE

Početkom novembra ove godine, svijet je postao bogatiji za jednog malog anđela,rodio se Stefan Samardžija. Nažalost,njegova sudbina je bila takva, da je od prvog dana svog života postao borac.Stefan je rođen sa veoma teškom i složenom srčanom manom,te je u prvim danima života morao da otputuje u Beograd na dalje liječenje.

S obzirom na oboljenje malog Stefana, njegovo liječenje zahtjeva više operacija koje se obavljaju u inostranstvu i za koje je potrebno izdvojiti iznos od oko
100 000 eura.Riječ je o sredstvima koja roditelji sa svojim platama nisu u mogućnosti obezbjediti i potrebna im je naša pomoć. Stefanovi roditelji Dragan i Marija (rođ.Gajić) Samardžija prosvjetni su radnici oboje zaposleni u JU Osnovnoj školi Petar Kočić u Novoj Topoli.Majka Marija profesor je razredne nastave,a otac Dragan profesor engleskog jezika i književnosti.

Otežavajuća okolnost u slučaju liječenja malog Stefana je vrijeme.
Naime prvu operaciju je potrebno obaviti u uzrastu od oko tri mjeseca života,što se sve više bliži.
Nadamo se da će svi ljudi dobre volje imati sluha za teškoće sa kojim se suočavaju mali Stefan i njegovi roditelji, te pokazujući humanost na djelu odazvati se pozivu za pomoć.

Molimo sve ljude dobre volje, roditelje, prosvjetne radnike, vjernike i sve ostale koji su u mogućnosti, da ne zatvore oči pred sudbinom ovog malog heroja i da svako pomogne u skladu sa svojim mogućnostima.
Akciju pokrenuo kolektiv JU OŠ Petar Kočić,Nova Topola +387 51 891-010

UPLATU MOŽETE IZVRŠITI NA SLjEDEĆE RAČUNE:
KM 5673210331575214 SBERBANK
DEVIZNI 56732115414373565 SBERBANK
IBAN:BA395673215414373565
S.W.I.F.T. SABRBA2B

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender