03. 12. 2020.
Opozvan načelnik Kneževa

Opozvan načelnik Kneževa

Opozvan načelnik Kneževa

On je dodao da je bilo i 85 nevažećih glasačkih listića.

Dukić je naveo da je na današnjem referendumu o opozivu načelnika opštine ukupno glasao 5.571 glasač od 9.589 lica sa prvom glasa.

On je naveo da je ostalo još da se obrade glasovi pristigli poštom i nepotvrđeni listići, ali je to mali broj – do 50 glasova koji ne mogu ništa značajnije da promijene ishod glasanja.

Glasanje o opozivu načelnika opštine Kneževo Bore Škeljića završeno je večeras i proteklo je bez problema, rekao je predsjednik Komisije za sprovođenje opoziva Budimir Dukić.

Dukić je rekao da je na 21 od ukupno 22 biračka mjesta glasanje završeno u 19.00 časova, a na jednom je produženo do 19.15 zbog kraćeg prekida u toku dana.

On je istakao da je, prema nekompletnim podacima, glasalo nešto više od 58 odsto glasača ili više od 5.500 građana.

Na području opštine Kneževo jutros u 7.00 časova su otvorena 22 glasačka mjesta, na kojima se 9.589 lica sa prvom glasa moglo izjasniti o opozivu Škeljića.

Referendum za opoziv načelnika podržalo je 11 od ukupno 19 odbornika u opštini Kneževo. Za ovu inicijativu glasalo je pet odbornika SNSD-a, po dva odbornika SDS-a i Saveza za demokratsku Srpsku i po odbornik PDP-a i Socijalističke partije.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender