15. 06. 2021.
Slušaj Kontakt: Ti plaćaš, Open vraća!

Slušaj Kontakt: Ti plaćaš, Open vraća!

Slušaj Kontakt: Ti plaćaš, Open vraća!

Decembar je mjesec ljubavi, sreće i darivanja. Međutim, preopterećeni kućni budžeti često ne mogu da isprate ispunjenje svih naših želja. Zbog toga su u kompaniji m:tel odlučili da vas obraduju pred predstojeće praznike, tako što će vam olakšati novogodišnju kupovinu i redovno plaćanje režija.

Dakle, vi trošite, a Open i Tesla TV vam poklanjaju cjelokupni iznos sa računa.

Sve što vi treba da učinite je da preko „Vibera“, na broj 066/494-557, pošaljete dvije fotografije originalnog fiskalnog računa. Fotografiju prednje strane, na kojoj je jasno vidljivo na šta je potrošen novac, i fotografije poleđine, na kojoj ćete rukom upisati svoje ime i prezime i broj telefona.

Veoma je važno da račune, zavisno od toga na šta glase, šaljete određenim radnim danima, i to: za struju – ponedjeljkom, za veliki porodični šoping – utorkom, OPEN uslugu – srijedom, račun za mobilni telefon – četvrtkom i novogodišnju odjeću – petkom.

Čuvajte svoje originalne fiskalne račune i u toku decembra slušajte „Kontakt Radio” Banjaluka i „Radio Osvit” Zvornik, na kojima ćete moći čuti džinglove koji najavljuju praznično darivanje.

U posljednjoj sedmici decembra, voditelji pomenutih radio stanica će uživo u program pozvati deset najsrećnijih kojima će biti poklonjeni cjelokupni iznosi sa računa.

Open i Tesla TV ove godine su se pobrinuli da vam praznike učine sretnijim, a kućne budžete punijim.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender