25. 11. 2020.
Banjaluka: “Zimzograd” od 6. decembra

Banjaluka: “Zimzograd” od 6. decembra

Nekoliko dana do otvaranja Zimzograda

Oni najmlađi i ove godine imaće priliku da uživaju u besplatnim, kreativnim radionicama, kao i u  Hypo klizalištu i u dječijem zabavnom parku.

Direktorica agencije Mint, Milena Đekić Mijatović ističe da je ove godine Zimzograd isplaniram malo drugačije u odnosu na prethodne dvije godine.

20151202_100817 20151202_101144

“Potrudili smo se da obogatimo dekoraciju, scenografiju i ove godine imaćete priliku vidjeti drugačiji raspored kućica. Biće podijeljene na ugostiteljsku zonu, zonu zabavnog sadržaja i slično. Ugostiteljska zona ponudiće posjetiocima mogućnost da uživaju u kuhanom vinu, kao i brojnim gastro specijalitetima sedam odabranih restorana. Obratićemo pažnju na sve humanitarne akcije u period darivanja, ali ćemo promovisati i kreativnost, te će tako sedamnaest kreativaca imati priliku da prezentuje svoje rukotvorine putem jednodnevnih promocija.”, ističe Milena Đekić Mijatović.

Direktor Turističke organizacije, Ostoja Barašanin iskoristio je ovu priliku da iskaže zadovoljstvo sa realizacijom prethodna dva Zimzograda koji su otvorili mogućnost da se nastavi sa istoimenim projektom.

“Grad Banja Luka preko Turističke organizacije prepoznao je vrijednosti projekta i uputio Turističkoj organizaciji prava da budemo suorganizatori sa agencijom Mint, i u tom smislu pristupili smo realizaciji još jednog Zimzograda.

20151202_093400

Kompanija M:tel  i ove godine daje doprinos kulturnim manifestacijama u našem gradu.

“Već prve godine nije bilo dileme da li ćemo podrćati održavanje ove manifestacije. Prepoznali smo njen značaj kako za Banja Luku, tako i za turistički potencijal naše države, ističe portparol M:tel kompanije, Milica Stojaković.

Ono što će svakako privući pažnju onih starijih jeste Nektar ulica, a što se tiče muzičkih sadržaja posjetioci će moći uživati uz brojne jazz orkestre kao i brojne akustične bendove.

(mojKontakt/Nataša Kondić)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender