05. 12. 2020.
U petak velika tehno žurka u DKC Incel

U petak velika tehno žurka u DKC Incel

U petak velika tehno žurka u DKC Incel

Riječ je o Night Light Records Showcase žurci, u okviru koje ćemo imati priliku da čujemo najnovija i najbolja izdanja istoimenog izdavačkog lejbla, iza koga stoje Mladen Tomić i Siniša Tamamović, pioniri domaće scene, a danas svjetski poznati i priznati umjetnici.

Pored Mladena i Siniše, ekskluzivne back2back setove imaće i ekipa koja već godinama neprestano gradi i čini boljom domaću techno scenu – Alexander G i Miroslav Pavlović, kao i Woodie i Torby Jay.

Nakon sjajnog eXposure Homemade partija koji smo organizovali u DKC Incel početkom novembra, vođeni dobrim iskustvom, odlučili smo da na istom mjestu napravimo i ovu žurku, čiji je koncept nešto drugačiji, ali energija podjednako dobra.

Dodatno ozvučenje, osvjetljenje i MPM ekipa koja će se pobrinuti za vizuelni dio cijele priče svakako će ovoj žurci dati dodatnu dimenziju, a na vama je samo da se naoružate udobnim cipelama, dobrim raspoloženjem i uživate u najatraktivnijim izdanjima koja nose Night Light Records etiketu.

Žurka počinje u 22 časa, ulaznice do ponoći koštaju četiri KM, a nakon ponoći šest KM.

Više informacija o žurci potražite na Facebooku, a o izdanjima Night Light Recordsa možete se informisati na www.nightlightrec.com.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender