01. 12. 2020.
Federalna policija sprema hapšenje pomoćnika direktora SIPE

Federalna policija sprema hapšenje pomoćnika direktora SIPE

Muškarac iz zvornika lažirao svoju otmicu

Muškarac iz Zvornika čiji su inicijali A.J, koji je 2. decembra pronađen vezan pored magistralnog puta u mjestu Kušlat, priznao je da je fingirao svoju otmicu zajedno sa još dva lica kako bi opravdao to što je prokockao novac u vlasništvu firme u kojoj je zaposlen.

A.J. je prvobitno rekao policijskim službenicima Centra javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina da su ga nepoznata lica presrela na putu Vlasenica-Kladanj i da je, uz prijetnju vatrenim oružjem, odveden na nepoznatu lokaciju, saopšteno je iz CJB Bijeljina.

Prema njegovoj izjavi, na toj lokaciji držan je dva dana, a potom je izbačen na dijelu magistralnog puta gdje je i pronađen.

A.J. je rekao da su mu nepoznati izvršioci ukrali i pazar koji je trebalo da preda u sjedište firme u Posušju.

Nakon detaljne kriminalističke obrade i izvršenih provjera, A.J. je u potpunosti priznao da je fingirao ovo krivično djelo.

Iz CJB Bijeljina podsjećaju da je Policijska stanica Zvornik 30. novembra oko 14.00 časova primila dojavu da se A.J. u ranim jutarnjim časovima udaljio od kuće i da se ne javlja na mobilni telefon. Istog dana, na magistralnom putu Vlasenica-Kladanj pronađeno je parkirno vozilo koje je koristio.

Pored magistralnog puta Zvornik-Sarajevo u mjestu Kušlat 2. decembra pronađen je A.J. koji je bio vezanih ruku i nogu.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender