25. 11. 2020.
Viva Vox u Banjaluci: Koncert za pamćenje

Viva Vox u Banjaluci: Koncert za pamćenje

Viva Vox u Banjaluci: Koncert za pamćenje

Jedan od nastupa koji se riječima teško može opisati u subotu naveče publici u sportskoj dvorani “Obilićevo” u Banjaluci priredio je čuveni hor “Viva Vox” iz Srbije.

Izvođenje je kao po običaju bilo vokalno perfektno kroz razne stilove. Izvodili su sve, kako naš narod voli reći “od Silvane do Nirvane”, a teško je prihvatiti činjenicu da sve numere izvode “a cappella” bez instrumentalne pratnje.

Dragan Maksimović, menadžer hora istakao je da su dugo primali pozive za koncert u Banjaluci.

“Ali, izgleda da ne može da se desi prije nego što treba da se desi. Koliko mi se čini po reakcijama publike ovo je bio pravi momenat da se on i desi”, rekao je Maksimović.

Napomenuo je da je doživljaj “Viva Voxa” na koncertu uživo nešto što bi svako trebalo da osjeti.

“To nema veze sa televizijskim prenosom, koncertom na radiju ili snimcima na ‘YouTubeu’. Vrlo su specifični, oni kupuju svojom dobrom energijom i dišu kao jedan i kao neko ko je stalno sa njima iznenađen sam kako oni funkcionišu i na putovanjima i iza bine”, naveo je Maksimović.

Branka Bajset, koja je u horu od samog osnivanja navela je da joj je drago što su konačno uspjeli da dođu u Banjaluku. Napomenula je da je prepuna pozitivnih utisaka, kao i da se nada da je to samo prvi koncert u nizu koje će organizovati u BiH.

(Nezavisne)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender