01. 12. 2020.

Gavranović: Svako ko ne radi svoj posao ne bi trebalo da bude plaćen

Gradonačelnik Banjaluke, Slobodan Gavranović je govoreći o nasipu na rijeci Vrbanji u naselju Česma, rekao da Јavno preduzeće “Vode Srpske” po potrebi obavlja i dodatne intervencije da bi nasip bio potpuno siguran.

“Preduzeli smo sve što je u našoj moći. Nasip je privremeno saniran. Inspekcijski organi i predstavnici Civilne zaštite konstatovali su određene manjkavosti, a da li će biti dorade vidjećemo sa ‘Vodama Srpske”, istakao je Gavranović.

On navodi da postoje problemi i u samom vodotoku rijeke Vrbanje, gdje je, takođe, tražena dodatna intervencija “Voda Srpske”.

Kada je riječ o donošenju strožeg Poslovnika o radu Skupštine Grada kojim bi bio sankcionisan nedolazak odbornika na sjednice, Gavranović je rekao da i u važećem aktu postoji mogućnost da rukovodstvo skupštine utvrdi da li su stvoreni uslovi da odborniku koji ne dolazi na sjednice oduzmu naknadu.

“Ne znam da postoji ijedan takav zahtjev, a moj stav je i ranije bio poznat – svako ko ne radi svoj posao ne bi trebalo da bude plaćen”, rekao je Gavranović.

Gavranović smatra da bi naredne godine u Banjaluci trebalo da bude izgrađen poligon za obuku kandidata za polaganje vozačkih ispita.

(RTRS)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender