22. 06. 2021.
Vučić: Užasna vijest za Srpsku, Srbija će pomoći finansijski i obavještajno

Vučić: Užasna vijest za Srpsku, Srbija će pomoći finansijski i obavještajno

Ministar ponizio novinarku, Vučić šokiran (VIDEO)

“Šokiran sam time što je uradio ministar Gašić. To smatram ne samo neprimjerenim, već i neodmjerenim i nepristojnim ponašanjem i za takvo sramno ponašanje ne postoje riječi opravdanja”, rekao je srpski premijer Vučić.

“Razumije se, u skladu sa tim, donijećemo odluku o tome kako i na koji način ćemo i sopstvene odgovornosti i sve drugo preispitati u narednom periodu”, rekao je Vučić.

Gašić: Izvinjavam se novinarki i javnosti, kajem se

Ministar odbrane Srbije Bratislav Gašić izvinio se novinarki Zlatiji Labović i srpskoj javnosti zbog, kako je naveo, njegovog sramnog i skandaloznog ponašanja.

“Želim da se javno izvinim novinarki Zlatiji Labović i srpskoj javnosti zbog mog sramnog i skandaloznog ponašanja. Opravdanja na moju izjavu, šta god u ovom trenutku izgovorio, jednostavno nemam”, naveo je Gašić u saopštenju.

“Molim novinarku TV B92 Zlatiju Labović i sve građane Srbije da mi vjeruju da se zbog izjave iskreno kajem”, rekao je Gašić.

Ministar odbrane Gašić, dok je davao izjavu u Trsteniku nakon posjete “Prvoj petoletki namenskoj”, rekao je da “voli novinarke koje lako kleknu”, naveo je B92.

Novinari su čekali ministra za izjavu, a neki od njih, među kojima je i dopisnica B92, čučnuli su kako ne bi bili u kadru dok Gašić govori.

Kada je prišao novinarima, Gašić je upitao da li ih je portparol Ministarstva odbrane držao sve vrijeme napolju, a zatim je, vidjevši novinarku koja kleči, rekao: “Što volim ove novinarke koje ovako lako kleknu”.

Video-tonski snimak ovog incidenta okačio je anonimni Tviteraš i na njemu se jasno čuje šta je Gašić rekao.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender