24. 07. 2021.
Dragan Pešić i MMA borci pomažu Zarićima

Dragan Pešić i MMA borci pomažu Zarićima

Dragan Pešić i MMA borci pomažu Zarićima

Pešić kaže da njegov klub MMA centar ”Little Wander” svake godine organizuju slične akcije kako bi ljudima kojima je potrebna pomoć bar praznike učinili veselijim.

Odlučili smo da u saradnji sa Fitnes centrom Fit for fun u Trnu napravimo jedan humanitarni MMA (Mixed marital arts) seminar gdje je slobodno učešće svima koji to žele. Seminar je zakazan za četvrtak 17.12. u 17:30 časova. Učešće je 5-10 KM, tj. koliko god ko može da izdvoji, a sakupljeni novac bismo iskoristili da kupimo potrepštine gospodinu Zariću i njegovim ćerkama“, kaže Pešić za Kontakt radio.

Na ovaj borilački seminar dobrodošli su MMA borci, ali i svako ko želi da otkrije nešto novo.

Seminar će biti zanimljivo-šaljivog i humanitarnog karaktera, a pokazaćemo neke simpatične tehnike koje se koriste u MMA i svi ćemo se dobro zabaviti i učiniti nešto dobro“, najavljuje Dragan Pešić

Ovaj sportista je nedavno u Italiji osvojio jedinstvenu borilačku titulu, na takmičenju uspostavljenom u 3. vijeku naše ere, još u vrijeme rimskih gladijatora.

Pešić i njegov klub će pokušati organizovati i drugu humanitarnu akciju da sаkupe pomoć za medicinski materijal koji je neophodan za ljude u Novorusiji tj. Donjecku, jer kako kaže, tamo su uslovi jako teški, slični uslovima koje smo mi preživjeki tokom Otadžbinskog rata.

(mojKontakt)

 

 

 

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender