27. 11. 2020.

Liga malih šampiona u porodilištu: Dječaci – 3, djevojčice – 3

Ovo su najvažnije servisne informacije i izvještaje dežurnih službi za grad Banju Luku. Ove informacije prikuplja Republički centar za osmatranje, obavještavanje i uzbunjivanje.

SERVISNE INFORMACIJE ZA 9. DECEMBAR 2015. GODINE

Elektrokrajina – snabdijevanje grada električnom energijom je uredno. Zbog radova na mreži, za danas su planirana sljedeća isključenja:

  • od 08,30 do 15,00 časova – dio naselja Čokorska polja.
  • od 12,00 do 14,00 časova – dijelovi ulica: Mladena Stojanovića, Prvog krajiškog korpusa, Petra Kočića, Milana Radmana i Kralja Petra II.
  • od 09,00 do 14,00 časova – dio Ulice Vladislava Skarića i dijelovi naselja: Donja Kola, Čokori i Dedića lokva.

Vodovod – snabdijevanje grada vodom je uredno. Kvalitet vode zadovoljava odredbe pravilnika o ispravnosti vode zta piće.

Prognoza vremena – jutro tmurno i maglovito. Tokom dana ostaje oblačno vrijeme s niskom oblačnošću. Uveče i u noći na četvrtak će postojati uslovi za slabu kišu. Vjetar slab, sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha oko 1°C, a najviša dnevna oko 5°C.

IZVJEŠTAJI DEŽURNIH SLUŽBI ZA 8/9. 12. 2015. GODINE

Centar javne bezbjednosti Banja Luka – evidentirana su četiri krivična djela. Javni red i mir je narušen tri puta. Dogodilo se 14 saobraćajnih nezgoda. Nije bilo povrijeđenih lica.

Služba hitne pomoći – pregledano je 80 pacijenata i obavljeno je 13 kućnih posjeta.

Ginekološko – akušerska klinika – rođeno je šest beba – tri djevojčice i tri dječaka.

Vatrogasna jedinica – četiri intervencije.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender