24. 06. 2021.
Mala priča o PopArt marketu…

Mala priča o PopArt marketu…

Mala priča o PopArt marketu…

Izuzetno širok i raznovrstan dijapazon radova oduševio je naše sugrađane, a i dalje to čini. Naši izlagači izrađuju razne modne proizvode i dodatke, kućne dekoracije, prirodne sapune, meleme i kreme zasnovane na djevičanskom maslinovom ulju, proizvode od lavande i smilja, narandže i cimeta, heklane i pletene igračke, umjetničke radove, nakit od fimo mase, žice, linoleuma, recikliranog papira, decoupage tehnike, ručno šivene i obojene cekere i torbe, ručno uvezene i prirodnim putem farbane albume, notese i sveske, torbe za laptope, novčanike, te mnoge druge zanimljive stvarčice.

Nastao kao posljedica realnosti u kojoj se globalni brendovi sve više šire, a troškovi zakupa prostora i promocije rastu, kada nije lako kreativnu strast pretvoriti u održivi poslovni poduhvat, PopArt Market i dalje postoji i sa istom strašću radi, prepoznaje potrebu umjetnika, dizajnera i uopšte kreativaca, te pomaže u procesu stvaranja brenda, priče koja prati svakog kreativca ponaosob i pruža im priliku da izađu na tržište i pokažu šta sve vrijedne i maštovite ruke umiju i mogu da stvore.

Sa svakim novim konkursom sve smo više oduševljeni i radosni brojem prijavljenih izlagača i kvalitetom radova koji pristignu na našu e-mail adresu.

Neki od kreativaca su sa nama od samog početka, neki su nam se pridružili malo kasnije i još uvijek su sa nama, smiju se i raduju svakom novom marketu. Sa nama se druže i ljubitelji kafe, čajeva, zdrave hrane, čokoladnih mafina…

Dom omladine postao nam je svima druga kuća koja odzvanja smijehom i dobrim vibracijama svaki put kada se okupimo na još jednom dizajn buvljaku.

Kažu da bez dobre organizacije nema ništa… Vođeni tom krilaticom, trudimo se da naši izlagači uvijek budu nasmijani i veseli i da svako slijedeće druženje prođe u što ljepšem i prijatnijem raspoloženju i toploj atmosferi. Oni nam uveliko olakšavaju posao, jer nas svaki put pozdrave osmijehom i vedrim duhom!

Naravno, ne smijemo zaboraviti ni naše sugrađane, koji nas prate i podržavaju od samog početka i koji su sa nama na svakom marketu, koji nas isprate uz sunce, kišu ili snijeg, te nas svakom svojom posjetom sve više obraduju i zagriju nam srca. Bez njih i njihove podrške naš posao bio bi mnogo teži.

Tokom naših nekoliko PopArt godina, pokazali su nam da Banja Luka ima veliko srce i da ono kuca u zajedničkom ritmu sa našim marketom.

Takođe, želimo da se zahvalimo i svim predstavnicima medija, bez čije pomoći se glas o PopArt Marketu ne bi tako uspješno proširio i izvan Banja Luke.

(PAM tim)

 

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender