01. 12. 2020.

Mandić: U Crnoj Gori je neophodan referendum o ulasku u NATO

“Odluka koja bi bila donesena u Skupštini nosi mnogo rizika, koji Crnu Goru mogu dovesti na ivicu sukoba”, ocijenio je Mandić.

Uoči sutrašnjeg protesta protiv članstva u NATO, koji će biti održan u Podgorici, Mandić je za podgorički “Dan” rekao da će sa skupa biti poslata snažna poruka međunarodnoj zajednici i vlasti, koja “ima plan da uz pomoć zapadnih saveznika brzo i na prevaru upakuje Crnu Goru u NATO”.

Prema njegovim riječima, skupu će prisustvovati ljudi koji su iz raznih razloga protiv članstva u NATO, jer narod ne zaboravlja brutalnu agresiju na SRJ, bombardovanje Republike Srpske, komadanje Srbije i neprijateljski stav NATO-a prema Rusiji.

“Naša budućnost, u slučaju da nas uguraju u NATO, podrazumijeva da naši oficiri i vojnici zajedno sa kolegama iz Albanije i Turske budu trenirani i spremni da neprijateljski nasrnu na Srbiju i Rusiju. Pozivnica apsolutno ne znači i učlanjenje u NATO, iako su to tako pokušali da predstave promoteri ovog vojnog saveza”, rekao je Mandić i pozvao građane da dođu na sutrašnji protest.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender