15. 06. 2021.
Otvoren treći “Zimzograd”

Otvoren treći “Zimzograd”

Otvoren treći “Zimzograd”

Treća zimska turističko-ugostiteljska manifestacija “Zimzograd” otvorena je večeras na Trgu Krajine u Banjaluci gdje će, tokom 30 dana trajanja, obuhvatiti gastronomsku ponudu, muzičke i zabavne sadržaje, promociju kreativnosti i humanitarne akcije.

Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović izjavio je da je “Zimzograd” čarobni mali “grad u gradu” koji je osmišljen prije tri godine, prije svega za mališane i njihovu zabavu.

On je rekao novinarima da će i mališani i oni stariji Banjalučani danima ovdje moći da uživaju, da nađu kutak za razonodu, druženje, a neki će naći sebi i posao, te ostvariti određene prihode.

Direktor Turističke organizacije Banjaluka Ostoja Barašin rekao je novinarima da je ove godine “Zimzograd” atraktivniji za posjetioce po svom sadržaju.

“Ove godine u `Zimzogradu` imamo četiri kućice sa ugostiteljskim sadržajem, jedan broj poslastičarskih radionica, ručne radove, suvenire. Sadržaj ove manifestacije je takav da u njemu mogu naći zadovljstvo djeca, ali i oni u poodmaklim godinama”, istakao je Barašin.

“Zimzograd” je i ove godine podržala kompanija “M:tel”, koja je generalni sponzor manifestacije.

Jedan od sponzora “Zimzograda” je i Hipo Alpe Adria banka Banjaluka, koja će ove godine obezbijediti Hipo klizalište.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender