06. 12. 2020.
Mališani iz Zotovića dobili paketiće

Mališani iz Zotovića dobili paketiće

Mališani iz Zotovića dobili paketiće

Povodom Svetog Nikole, u Zavodu za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju “Dr Miroslav Zotović” u Banjoj Luci, danas, 15. decembra, održana je priredba, a mališani su dobili prigodne paketiće i poklone, koje su obezbijedile institucije, prijatelji zavoda.  U programu su učestvovali mališani iz „Zotovića“ i njihovi drugari iz OŠ „Borisav Stanković“.

U ime institucija Republike Srpske, prisutnima se obratila potpredsjednik Vlade RS Srebrenka Golić, koja je istakla da sva djeca iz ove ustanove, koja imaju poteškoće u razvoju, moraju biti uključena u svakodnevne aktivnosti, odnosno da moraju biti ravnopravni članovi našeg društva.

Povodom 100 godina banjalučke ortopedije, uručene su zahvalnice Vladi RS, Gradu Banja Luka, Fondu zdravstvenog osiguranja RS i Medicinskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci. U ime Grada Banja Luka, zahvalnicu je primila zamjenik gradonačelnika Jasna Brkić. Ona je, ovom prilikom, direktoru Zavoda „Dr Miroslav Zotović“ Goranu Taliću, uručila donaciju Grada u iznosu od 1.000 KM.

Današnjem događaju prisustvovali su, između ostalih, potpredsjednik Vlade RS Srebrenka Golić, ministri Jasmina Davidović i Dragan Bogdanić, potpredsjednik Narodne skupštine Rs Nenad Stevandić, predsjedavajuća Vijeća naroda RS Nada Tešanović i drugi.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender