15. 06. 2021.
Na druženju sa Harisom Džinovićem

Na druženju sa Harisom Džinovićem

Na druženju sa Harisom Džinovićem

Posljednji put pred banjalučkom publikom nastupio je tačno prije deset godina a pred večerašnji koncert ističe: „Ukoliko publika bude učestvovala onda će koncert biti sjajan.  Pružićemo maksimalno dobar koncert, jednu dobru svirku, jedan dobar dernek“.

Haris ističe da planira uvrstiti pjesme koje inače ne pjeva na koncertima ali da će to učiniti večeras samo radi banjalučke publike. Ovom prilikom osvrnuo se na takmičenje u kojem je član žirija – Pinkove zvezde, gdje kaže:

“Mladi ljudi koji ne pobijede ne treba da odustaju jer dobar pjevač se ne stvara preko noći. Pored toga što neko ima dobar glas koji čini samo 10% nečijeg uspjeha tu je i konstantni trenit koji čini preostalih 90% da bi uspjeli u onome što radite“.

Haris 2

Nakon večerašnjeg druženja sa banjalučkom publikom, Haris najavljuje ponovni dolazak sa još nekoliko njegovih kolega.

„Zajedno sa Željkom Joksimovićem i još par kolega organizovaćemo jedan veliki humanitarni koncert krajem januara ili početkom februara za našu teško oboljelu prijeteljicu Jadranku Stojaković, gdje ćemo se boriti da cijeli prihod od koncerta ide za Jadrankino liječenje“, kaže Haris.

Haris je ovom prilikom još jednom pozvao sve zainteresovane da dođu u dvoranu Borik i uživaju u njegovim starim hitovima i pjesmama koje će pjevati od drugih izvođača – jer poručuje :“Sevdah je ljubav na kojem god jeziku da se pjeva“.

(mojKontakt/Nataša Kondić-Danka Cvijić)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender