03. 12. 2020.
AIESEC IGROPLOV u KSET pub-u!

AIESEC IGROPLOV u KSET pub-u!

AIESEC IGROPLOV u KSET pub-u!

AIESEC Banja Luka, u saradnji sa organizacijom Zdravo Da ste, organizuje Igroplov koji je humanitarnog karaktera, u cilju prikupljanja slatkiša i školskog pribora za djecu, koja su štićenici Centra za socijalni rad.

Prisjetimo se starih igara, dođite na Igroplov da se zabavite uz društvene igre kao što su Čovječe ne ljuti se, Zanimljiva geografija, Uno, Domine i Asocijacije, a biće i kviz ‘Koliko znate o AIESEC-u’ koji vam može donijeti i besplatnu praksu u inostranstvu.

Prije samog početka Igroplova, čućete kratku prezentaciju o AIESEC-u i koje aktuelne prakse ima u ponudi. AIESEC je međunarodna organizacija koja postoji u 127 zemalja širom svijeta. U Bosni i Hercegovini AIESEC se nalazi u 4 grada, među kojima je i Banja Luka.  Osnovna vizija je stvaranje mladih lidera kroz internacionalne programe volonterskih i stručnih praksi.

Četvrti po redu Igroplov održaće se 17.12. u KSET pub-u sa početkom u 18h. Svi zainteresovani koji žele da učestvuju, treba da odaberu omiljenu igru i da se prijave u inbox na našoj Fejsbuk stranici AIESEC Banja Luka.

Da biste učestvovali, potrebni su slatkiš ili školski pribor, dobra volja i pozitivna energija. Zatim, zabava može da počne. Za one najuspješnije u igri, pripremili smo i vrijedne nagrade.

Dođite da se družimo, igramo, poklanjamo, nagrađujemo. Dođite da putujemo – najprije kroz vrijeme, a onda i u svijet!

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender