27. 11. 2020.
Aleksandar Vučić polupao stakla na prostorijama SNS

Aleksandar Vučić polupao stakla na prostorijama SNS

Aleksandar Vučić polupao stakla na prostorijama SNS

Čuđenju nije bilo kraja kada je policija otkrila da se 23-godišnjak koji se sumnjiči da je razlupao prostorije SNS u ulici Svetog Save broj 19 zove i preziva kao premijer Srbije.

– Policijska patrola je 12. decembra primijetila da su polomljena stakla na prostorijama SNS-a. Oni su obavijestili stanicu, nakon čega je tužilac naložio da se obavi uviđaj. Ubrzo su na teren izašli kriminalistički tehničari, koji su pronašli kamenice kojim su razbijena stakla – navodi  sagovornik blizak istrazi za portal Allo.

stakla3 stakla4

Nije trebalo mnogo da inspektori sklope kockice i identifikuju počinioca.

– Operativni podaci su ukazali na to da je u tom trenutku nepoznata osoba došla do prostorija sa kamenicama i razlupala ih. Zatim je pobjegla sa lica mjesta u obližnji kafić. Nakon toga je počinilac promijenio jaknu kako ga ne bi prepoznali, ali mu to nije uspjelo – kaže sagovornik „Alo!“.

Kada su policajci presreli osumnjičenog i pitali ga za ime i prezime, malo su se zbunili kada im je rekao da se zove Aleksandar Vučić.

– Naravno da su u tom trenutku pomislili da laže. U nekim drugim okolnostima to se dešava, ali s obzirom na to da su napadnute prostorije SNS-a, a da se on predstavio kao Vučić, pomislili su da se šegači s njima. Zatražili su mu ličnu kartu i uvidjeli da se zaista zove kao premijer. Ipak, to mu nije mnogo pomoglo jer je odmah priveden i određeno mu je zadržavanje do 48 sati – priča sagovornik portala Allo.

Uhapšeni Vučić tereti se za oštećivanje tuđih stvari i nasilničko ponašanje, a policija je privela i njegovog prijatelja, koji se sumnjiči da je sa Vučićem zamijenio jakne kako bi mu pomogao da ne bude otkriven.

SNS: Sve je na policiji

Petar Ilić, jedan od povjerenika Opštinskog odbora SNS-a, potvrdio je juče za „Alo!“ da su stakla na lokalu razlupana.
– Policija je došla i obavila uviđaj. Sve je sada kod njih. Ja zaista ne znam šta oni dalje rade po tom pitanju – rekao je on.

stakla2

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender