23. 11. 2020.
Milioner: Nisam silovao, slučajno sam pao na nju

Milioner: Nisam silovao, slučajno sam pao na nju

Milioner: Nisam silovao, slučajno sam pao na nju

Ešan Abdulaziz (46) bio je optužen da je seksualno zlostavljao 18-godišnjakinju dok je spavala u njegovom stanu na zapadu Londona.

Međutim, on je prije toga ima seks sa 24-godišnjom djevojkom, pa je, kako kaže, slučajno pao preko druge djevojke, a njegov penis završio u njenim gaćicama.

On je u svoj luksuzni apartman u Londonu nakon provoda u klubu pozvao djevojku (24) koju poznaje nekoliko mjeseci. Tako su završili u njegovom stanu, a ona je povela i svoju prijateljicu.

Cijelu noć su pili alkohol, a onda se desila optužba za silovanje… Prije nego što je otišao s poznanicom u krevet pili su vodku.

Njena drugarica bila je u drugoj sobi. Međutim, kako tvrdi 18-godišnjakinja, kada se probudila na sebi je zatekla Abdulaziza koji je pokušavao da joj “stavi penis”.

Navodno ga je odmah upitala šta to radi, a on joj je rekao da je sve ok. Tada je pobjegla iz njegovog stana i podnijela tužbu.

Međutim, milioner se odbranio tvrdnjama da joj je samo podigao njenu majicu, nakon čega ga je ona uhvatila i stavilu njegovu ruku među svoje noge. “Tada sam pao na nju, ali se zaista ništa nije dogodilo”, objasnio je Abdulaziz.

Djevojka je otišla na ginekološki pregled i imala je tragove sperme u vagini, a Abdulaziz je objasnio da mu je “ostalo malo na rukama, nakon seksa s njenom prijateljicom”.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender