27. 11. 2020.
Borcu m:tel prolongirano plaćanje poreza!

Borcu m:tel prolongirano plaćanje poreza!

Borcu m:tel prolongirano plaćanje poreza!

Vladimir Branković, direktor banjalučkog kluba je ovu vijest dočekao s oduševljenjem i naglasio da su crveni-plavi veoma zahvalni što im je omogućeno da i dalje rade na ozdravljenju kluba.

“Ovo je vjetar u leđa ne samo za nas čelnike, nego i za trenera i igrače. Pokazali smo ozbiljnu namjeru da se u što skorijem periodu riješimo dugova i za to će nam trebati vremena, ali smo na dobrom putu”, rekao je Branković za„Nezavisne novine“.

“Ovim potezom još jednom je postalo jasno da nismo prepušteni sami sebi i ostavljeni na vjetrometini. Želim da zahvalim svima koji su nam ovom odlukom izašli u susret i nisu nam blokirali račun”.

Branković je još jednom podsjetio da je u prethodne tri godine vraćeno oko 1.200.000 KM na ime dugova, te da je trenutni dug na ime poreza oko 600.000 KM.

“Za poraz smo dužni oko 290.000 KM, što je s kamatama naraslo na oko 600.000 KM. Jasno je da ne možemo odmah da isplatimo cijeli iznos duga, ali možemo da počnemo da ga plaćamo, što ćemo i učiniti. Vrlo je bitno to što nam račun nije blokiran jer u tom slučaju niti bi dug za poraz mogao da se naplati niti bismo mi mogli normalno da funkcionišemo”, jasan je direktor “crveno-plavih”, koji je istakao da su mnogi prepoznali dobar rad aktuelne uprave.

Branković je kazao da je cilj čelnika da vrate publiku na tribine “Borika”, ali da se ništa ne može uraditi preko noći. On je svjestan da samo dobre igre i rezultati ekipe mogu da vrate na tribine zaljubljenike u ovaj sport.

“Želimo da vratimo klub na staze stare slave, ali to neće biti lako i svi moramo da budemo strpljivi. Očekuje nas dug proces, ali ne smijemo da odustanemo. Želimo da ‘Borik’ ponovo bude ispunjen do posljednjeg mjesta”, zaključio je Branković.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender