29. 11. 2020.
Banjaluka: Počinje “Snješkovo”

Banjaluka: Počinje “Snješkovo”

Banjaluka: Počinje “Snješkovo”

Kulturno-zabavna i edukativna manifestacija „Snješkovo“ biće svečano otvorena u nedjelju, 20. decembra, u 12 časova, na platou ispred Dječijeg pozorišta Republike Srpske.

Kako su najavili organizatori, najmlađi posjetioci ove čarobne bajke će svakodnevno, od 20. do 30. decembra 2015. godine, imati priliku da uživaju u raznolikim sadržajima na temu „čudesni svijet životinja iz ledenih predjela“.

„Snješkovo“ će ove godine biti podijeljeno u pet različitih dijelova – snježna bajka, snješkovo za bebe, praznični sajam, pećina polarnih medvjeda i novogodišnja predstava.

-Ove godine „Snješkovo“ ima i posebnu čar jer Dječije pozorište Republike Srpske 30. decembra obilježava 60 godina rada. Tog dana će dodjelom povelja i zahvalnica i uz zanimljiv program biti obilježen ovaj značajan datum i zatvorena snježna bajka.

Publiku će organizatori provesti vremeplovom kroz rad ove kulturne ustanove od 1955. godine do danas. A svi mališani koji posjete „Snješkovo“ ove godine dobiće i prigodne poklone od Djeda Mraza -rekao je direktor ove ustanove kulture, Predrag Bjelošević.

Ova manifestacija je kao i prethodne godine humanitarnog karaktera. Svi prilozi koji budu prikupljeni tokom trajanja „Snješkova“, biće dodijeljeni jednoj od ustanova za nezbrinutu djecu ili djeci sa posebnim potrebama.

 

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender